GRÀCIES PER VENIR A LA 42a CAMINADA POPULAR DE TORÀ!

posted in: Caminada Popular | 0

UNA CAMINADA PER TORNAR-HI!

Una caminada fantàstica, ens deien els caminants a l’arribar i recollir l’entrepà, la fruita i la beguda i asseure’s a l’improvisat espai sota l’ombra o demanar un vermutet tot comentant el dia.  Els de la ruta llarga, arribaven força acalorats, però contents d’haver aconseguit la seva fita!. El paisatge de la ruta ha estat espectacular, encara amb diferents tons de verd, deien. La sequera ens ha mostrat la seva cara amb una bassa de Palouet i un Pou de Madern sota mínims i uns sembrats escarransits, si ens els mirem de prop. Però la calma i la tranquil·litat dels camins ondulats per on hem passat, la passejada pels dos pobles i la bona rebuda que  hem tingut a Palouet i Vicfred han fet que el dia fos fantàstic.

Estem molt contents de que us hagi agradat i hagueu estat a gust en aquest entorn que realment, estava fantàstic, perquè és fantàstic!.

Us deixem un petit recull de fotografies (gràcies a tots els que ens les cediu!) i us animem a tornar a visitar aquets camins, els racons de Vicfred i Palouet, el Pont del Diable, l’espai d’interès Natural Valls del Sió/Llobregós … i descobrir-hi encara més coses interessants.

GRÀCIES PER VENIR A LA 42a CAMINADA POPULAR DE TORÀ!

Gràcies a tots els voluntaris (sense vosaltres no podria ser!)  i als sponsors/cal·laboradors. 

ENS RETROBEM EL 2024 AMB UNA NOVA RUTA!.  Aquesta  ja amb nou responsable de la Caminada. Aquest any, després de 15 al peu del canó, el XaviMoreno, es pren un merescut  descans. Gràcies, Xavi, has fet molt bona feina!

Així estava el 2020

Els imprescindibles
Durilla, la pujada
Les cuineres
Els fogoneros
Agradable descans a l’arribada
La Rifa
Els ajudants de la Rifa
Un bon premi!
Un que es despedeix!
FINS L’ANY QUE VE!