42a Caminada Popular- Visita a Palouet i Vicfred: pou de Madern

posted in: Caminada Popular | 0

La Caminada Popular de Torà cada any ens dona a conèixer diferents indrets del patrimoni natural i arquitectònic de Torà i/o municipis veïns.

Aquest any, la 42a Caminada ens porta per la vall del Llobregós, passant entre sembrats, cap al pont del Diable des d’on ens endinssem a la rasa de les Pompúries i, pujant pel bosquet, fem cap a Palouet, on hi trobem els horts i el pantà de la bassa, amb el seu observatori d’aus.  La ruta llarga continua cap a Vicfred fins al pou artesià de Madern. Tornem a Torà passant per l’ermita de Sant Pere dels Empalous.

En un any de sequera, passarem en aquesta ruta per 4 elements relacionats amb l’aigua: el Pont del Diable, la font i la bassa de Palouet, i el pou de Madern. Trobarem cartells explicatius en cada un d’aquest elements que visitem. També podem aprofitar per conèixer o revisitar els nuclis de Palouet i Vicfred.

Ruta Llarga 22 Km, Torà-Pou de Madern-Torà. Ruta Curta 13 Km, Torà-Bassa de Palouet-Torà

DATA: 30 d’abril de 2023. SORTIDA  a les 9:00 del camp de futbol de Torà

PREU Inscripcions anticipades fins el 26-4-2023, 12 €. (socis APACT 10 €) . Menors de 10 (nascuts any 2013 i posteriors), gratuït.

PREU Inscripcions el mateix dia, al camp de futbol a partir de les 8:15: 15€, fins esgotar dorsals.

El preu de la  inscripció inclou:  Dorsal amb número participatiu a una rifa de productes de proximitat, obsequi del lanyard, imant commemoratiu, avituallaments durant la ruta i entrepà de botifarra o formatge a l’arribada.

La recollida de dorsals es pot fer des de les 08:15 al mateix lloc. Hi haurà servei de bar. A la sortida i als avituallaments podreu omplir les vostres cantimplores o gots d’aigua.

FEU LA INSCRIPCIONS ON-LINE AQUÍ  

També us podeu INSCRIURE PRESENCIALMENT  a la pastisseria Miramunt de Torà,  des del 24 de març al 26 d’abril i recollir el dorsal i obsequis el dia 27 d’abril de 6 a 8 de la tarda a Cal Gegó o el dia 30 al camp de futbol.

Si porteu les vostres mascotes, us demanem les tingueu controlades en tot moment.

Siguem entre tots respectuosos amb l’entorn i gaudim d’un bon dia de Caminada!