Acte de presentació al Convent de Torà del llibre La Cuina del Llobregós

posted in: Llobregós Informatiu | 0

Estem molt contents per la gran acollida de la presentació al Convent de Torà del llibre “La cuina del Llobregós”

El Llibre, editat per l’APACT per celebrar els 20 anys de la revista Llobregós Informatiu, recull les receptes que s’hi han anat publicant. La primera és la de les patates emmascarades que ens comparteix la cuinera de l’Hostal de Pinós. Bon començament!

Cuineres i cuiners dels hostals i restaurants, pastissers i forners de la vall van encetar aquesta secció de la revista, en la que hi han participat més de 100 persones  (quasi sempre dones, cuineres de casa seva) que número rera número ens han anat compartint la seva saborosa experiència.

Els ponents en l’acte de presentació van fer un repàs de la història de la revista i de la creació de la secció de receptes de cuina, on hi van incorporar una petita ressenya de la cuinera o cuiner que ens presentava el plat.  Van destacar la importància de la cuina, del fer i compartir el menjar, en les relacions familiars i socials. Va ser un acte entranyable al que van assistir moltes de les protagonistes. Lidia Pujol el va amenitzar amb dolces cançons que va escollir curosament per a l’ocasió.

Felicitats a tot l’equip de la revista, molt especialment al seu coordinador, Fermí Manteca. I sobretot, sobretot, moltes felicitats i agraïment a les cuineres que amb les seves receptes han fet possible el llibre.