Aquest any, per les JEP, CONEIX TORÀ

posted in: inici | 0

Les Jornades Europees del Patrimoni està considerada “l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural”. Entreu a la web   http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020  i trieu quina activitat voleu fer.

Si trieu VENIR A TORÀ, us hi esperem amb molt de gust el DIUMENGE 11 d’octubre.

Aquest any caldrà fer reserva per telèfon o per mail. Cal vetllar per la salut de tots!

Contacteu amb nosaltres al tel 686588187 o a apactora@gmail.com

 

Què podeu visitar? Aquest any hem preparat 3 activitats per CONEIXER TORÀ:

  • VISITA al NUCLI ANTIC DE LA VILA, guiada per voluntaris: Estrets carrerons medievals, portals, passos coberts, petites places… l’antic forn comunal, i molt més. Us fareu una idea de com va néixer i créixer Torà.
  • VISITA a l’antiga FUSTERIA VENTURETA, on hi son exposades eines de fuster, boter i ebenista. El Jaume, fill del darrer fuster, n’explica tots els detalls.
  • VISITA a la casa de CULTURA-MUSEU CAL GEGÓ. Hi veureu el celler, eines usades en el conreu tradicional del cereal i l’exposició  “Cinema, quin invent!”, un recorregut per l’evolució del cinema que inclou projeccions i informació sobre la història de les sales de cinema al poble.

Com heu de fer-ho? Contacteu amb nosaltres al tel 686588187 o a apactora@gmail.com

Tenim previstos:

  • 2 “grups CIRCUIT”, en els que feu les 3 activitats. Aforament de 6 persones (o més si son nucli familiar). Punt de trobada: Plaça de l’Hostal de Torà.
  • 3 “grups VISITA ESPAI”, per centrar-se millor en la visita de cada espai. Aforament 6 persones. El grup Espai 1 (desdoblat en dos grups de 6 si cal) es pot combinar amb l’Espai 2 o l’Espai 3. Contacta i t’ho expliquem.

ENS TROBEM EL DIA 11 D’OCTUBRE!. No oblideu la mascareta