Concurs per a nens i nenes

posted in: 40 anys APACT, inici | 0

En motiu dels #40anysAPACT , voldríem despertar la vessant artística de tots els nens i nenes de Torà animant-vos a participar i formar part de l’exposició 40 anys de patrimoni que farem al Convent durant els dies de la
Festa Major de Torà.
Aquestes són les bases:
PRIMERA. Participants
Hi podran participar tots els nens i nenes vinculats a Torà que ho desitgin fins a 14 anys (La inscripció és gratuïta). SEGONA. Tema
El tema de les obres haurà de centrar-se en el Patrimoni Artístic, cultural i natural de Torà (monuments, esglésies, elements arquitectònics, arqueologia, curiositats, festes, tradicions, racons, flora, fauna, persones… qualsevol tema vinculat a Torà i el seu entorn).
TERCERA. L’obra
S’accepta qualsevol tècnica creativa i mitjà (dibuix, pintura, fotografia, escultura, vídeo, colage, escrit, audio,…). El treball pot ser individual o en grup.
En el moment de presentar l’obra caldrà indicar el nom i un “lema” (o frase representativa sobre l’obra) i adjunt un sobre tancat on s’indiqui el nom de l’artista (o dels artistes), el telèfon de contacte i la data de naixement. No entraran a concurs les obres que tinguin el nom de l’artista visible.
QUARTA. Dates, inscripció i recepció Les obres es podran presentar fins al dia 23 d’agost, ja us donarem instruccions de com fer-ho mitjançant les xarxes socials d’APACT (Faceboock, Instagram i Twitter), web, Cal Gegò i al taulons d’anuncis del poble.
De la mateixa manera ja informarem el dia i hora del concurs, de ben segur que serà durant els dies de la Festa Major.
CINQUENA. El Jurat
El jurat serà presidit per la presidenta de l’APACT i tres persones més relacionades amb el món del patrimoni.
El Jurat es reserva el dret de declarar algun premi desert.
SISENA. Premis i exposició
El lliurament de premis es farà el mateix dia de la votació.
Totes les obres presentades seran exposades al convent durant els dies de Festa Major.
Les obres quedaran en mans de l’APACT i aquesta entitat es reserva el dret de retornar-les als seus creadors.
#40anysAPACT

 

Bases del concurs en PDF